Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mezoterapie virtuala cu MesoHealth Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
MesoHealth Plus
Out Of stock
Descriere
Mesohealth + reprezinta varianta upgrade a Mesohealth. Ceea ce Mesohealth + aduce nou fata de varianta initiala este un concept unic de imbinare a mai multor terapii intr-un echipament puternic.

Terapii:

Mezoterapie virtuala cu Dermoporatie - cel mai revolutionar tratament de mezoterapie virtuala, o tehnica inovativa dezvoltata exclusiv de Body Health, care combina Eletroporatia (marirea porilor de pana la 400 ori) cu Electroforeza (impingerea in profunzime a produselor aplicate); in acest fel, ingredientii activi penetreaza pielea si sunt absorbite profund, obtinandu-se astfel rezultate uimitoare.

Prin aceasta terapie pielea absoarbe 95% din ingredientii activi ai cremelor de tratament, spre deosebire de 5% penetrare in mod obisnuit.
Dermoporatia mai este numita si mezoterapie virtuala deoarece ofera aceleasi rezultate ca in cazul mezoterapiei clasice, dar fara ace, perioada post-operatorie, efecte secundare, etc. Dermoporatia practic inlocuieste injectarea în straturile foarte profunde a unor medicamente/ ingrediente active pentru diverse probleme.

Cele mai frecvente aplicaţii sunt tratamente anticelulitice, anti-vergeturi, tratamente de reintinerire si antirid sau tratament pentru capilare sparte.

Pe langa Dermoporatie, Mesohealth include si:

- Ultrasunete cu discuri de barium titanat, terapie dedicata defibrozarii adipozitatilor localizate si celulitei din stadiile 3-4 (renumita pentru dificultatea cu care se elimina). Discurile de barium titanat dubleaza eficacitatea undelor ultrasonice, spre deosebire de metodele clasice de tratament cu ultrasunete.
- Terapie LED cu DermoLED dedicate regenerarii elastinei si colagenului in zonele de aplicare a tratamentului cu ultrasunete.

Tratamentul este complet non-invaziv, sigur si eficient. Nu provoaca dureri, hematoame sau discomfort!
Cele doua capete de tratament ultrasunete, realizate din otel chirurgical, emit frecvente de 1 Mhz, respectiv 3 Mhz.

DermoLED-urile au functie de Pornire/Oprire pentru a permite un mai mare grad de personalizare a serviciilor oferite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura