Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mezoterapie virtuala - Tratament cu MesoHealth

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
MesoHealth
Out Of stock
Descriere
Cu MesoHealth puteti realiza tratamentul de mezoterapie virtuala cu dermoporatie: cea mai avansată formă de mezoterapie virtuala, înlocuind injectarea, dar menţinând obţinerea de rezultate spectaculoase!
Mezoterapia virtuala prin dermoporatie consta in introducerea de substante specifice in cele mai profunde straturi ale pielii prin actiunea unui curent de joasa frecventa.

Acest tip de curent creste permeabilitatea membranei celulare si altereaza structura barierei fosfolipidice, producand electropori (pori foarte mari) intr-o procedura temporara si reversibila. In acest fel, micromoleculele pot patrunde in piele.
Mezoterapia virtuala = electroporatie + electroforeza
Mezoterapia virtuala combină în cadrul aceleiasi şedinţe două terapii puternice: electroporaţia – care măreste porii de până la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescând foarte mult permeabilitatea epidermei, şi electroforeza - o metodă prin care ingredientele active sunt împinse în straturile foarte profunde ale pielii.

De regula, din ingredienţii unei creme, foarte puţin – numai 5% ajung efectiv în profunzime. Dermoporaţia insă face ca într-o singură şedintă/ aplicare să patrundă 95% din ingredientii activi în straturile profunde ale pielii.

Cu MesoHealth puteti realiza tratamente corporale dar si faciale.
Software-ul complex implementat este usor de accesat si faciliteaza realizarea tratamentelor.

MesoHealth are doua capete de tratament:

Roll-One pentru tratament mezoterapie virtuala facial - are si un cilindru metalic incorporat pentru a oferi tenului un delicat masaj
Roll-Five pentru tratament mezoterapie virtuala corporal are incorporati 5 cilindri metalici pentru masaj corporal si accentuarea eficacitatii tratamentului de dermoporatie.
Tratament cu mezoterapie virtuala este complet non-invaziv, sigur si eficient.

Afla mai multe despre mezoterapia virtuala cu dermoporatie pe www.rowe.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura