Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat mezoterapie virtuala MesoSonix

0 stars: 0.00 din 0 pareri

980 €
Brand
MesoSonix
Out Of stock
Descriere
MesoSonix
Mezoterapie virtuala. Tratament Ultrasunete. CrioCool. Terapia LED

In iulie ROWE lanseaza in Romania un nou aparat ultraperformant de mezoterapie virtuala: MesoSonix.

Aparatul de mezoterapie virtuala MesoSonix de la Rowe aduce unic in estética aplicata imbinarea a nu mai putin de 4 terapii spectaculoase pentru tratamente cu maxim de eficienta:
Mezoterapie virtuala ce actioneaza prin combinarea electroporatiei cu electroosmoza, care se poate efectua atat facial cat si corporal gratie celor doua capete de tratament.

Pentru aceasta terpie se folosesc coctailuri cosmetice cu varii rezultate: la nivel corporal, tratamentul de mezoterapie virtuala este dedicat atenuarii celulitei, cresterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor, in timp ce la nivel facial, tratamentul de mezoterapie virtuala este conceput pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, are efect de lifting facial, reda luminozitatea si fermitatea, diminueaza petele de pigment si cuperoza.
Tratament ultrasunete ce directioneaza particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor (tratament ultrasunete corporal- anticelulitice si antivergeturi; tratament ultrasunete facial - antirid )in profunzime, la 3-4 cm. sub nivelul pielii;
CrioCool – stimularea circulatiei sanguine prin dermocrioforeza;
Terapie LED – Fotonii de lumina si culoare emisi determina o reactie foto-chimica cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat) ce stimuleaza metabolismul celular si provoaca o ardere accentuata a grasimilor acumulate. Pret special de lansare: doar 980 EUR +TVa.

Afla mai multe pe www.rowe.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura