Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparata dermoporatie cu MesoHealth

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
518ae55b1fdd
Out Of stock
Descriere
Mezoterapia virtuala

Fara ace. Fara injectii. Fara durere.

Dermoporatia, cunoscuta si ca MEZOTERAPIA VIRTUALA este o terapie care inlocuieste injectarea in straturile profunde a unor medicament sau ingrediente active pentru diverse probleme. De regula, din ingredientii unei creme, foarte putin - numai  5% ajung efectiv in profunzime. Dermoporatia insa face ca intr-o singura sedinta/ aplicare sa patrunda 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii. Cele mai frecvente aplicatii sunt tratamentele anticelulitice, anti-vergeturi, antirid si reintinerire faciala, tratament pentru capilare sparte.

Mezoterapia virtuala = electroporatie + electroforeza

Dermoporatia (mezoterapia virtuala) combina in cadrul aceleiasi sedinte doua terapii puternice: electroporatia - care mareste porii de pana la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescand foarte mult permeabilitatea epidermei, si electroforeza - o metoda prin care ingredientele active din cocktailul cosmetic sunt impinse in straturile foarte profunde ale pielii.

Dermoporatia consta in introducerea in profunzimea tesutului a unor substante active, iar acest lucru poate fi folosit in diverse moduri: putem introduce colagen in buze (evident, efectul se obtine treptat dar ... fara durere), acid hialuronic la nivel facial (sau oriunde e nevoie), tratamente anticelulitice localizate strict pe zone afectate (este singura metoda nechirurgicala care poate trata chiar celulita in stadiul 4), aminexil pentru tratarea calvitei, elastina pentru vindecarea vergeturilor, produse pentru tratarea diverselor forme de acnee, tratamente pentru capilare sparte, tratamente anti-rid, stergerea petelor de pigmentare, hidratarea pielii uscate cronic, etc.

MesoHealth - aparat de Dermoporatie

MesoHealth este un echipament dedicat exclusiv aplicarii tratamentului de dermoporatie, atat corporal cat si facial.

Caracteristici:  capat de tratament corporal Roll-Five cu 5 cilindri incorporati pentru accentuarea eficacitatii tratamentului dar si pentru a realiza un delicat masaj

capat de tratament facial Roll-One cu 1 cilindru incorporat pentru masaj relaxant si maximizarea eficacitatii tratamentului de dermoporatie (mezoterapie virtuala)

design deosebit de elegant si ergonomic in egala masura

software complex incorporat pentru accesarea facila a functiilor

Rezultate si beneficii ale mezoterapiei virtuale:  tratarea celulitei, chiar si in stadiile 3-4

estomparea pana la dispartiei a vergeturilor

atenuarea vizibila si pe termen lung a ridurilor

redarea fermitatii pielii

tratarea petelor de pigment

readucerea luminozitatii tenului

restituirea prospetimii pielii

remedierea cazurilor de capilare sparte

Kitul de dermoporatie il puteti gasi optional si la DermoCell Expert!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura