Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat cosmetica faciala GlowSkin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
0a2b90526ddf
Out Of stock
Descriere
Ultra-tehnologie in slujba frumusetii

Aparat cosmetica faciala Glow Skin ofera cel mai spectaculos tratament facial, cu rezultate INSTANT si absolut fabuloase. Glow Skin ofera cel mai eficient tratament de reintinerire faciala non-chirurgical. Tratamentul este inovator, complet non-invaziv si sigur, cu 3 terapii de ultima generatie:  Microdermabraziune cu dischete hipoalergenice din pulbere de diamant. Realizeaza o curatare corecta a tenului, activeaza microcirculatia si confera luminozitate instant

Masaj transdermic DermoHealth care combate ridurile, cu efect de lifting facial. Tenul devine mai rezistent, tonifiat si isi recapata structura.

DermoLED - o forma ultra-moderna de fototerapie ce stimuleaza productia de colagen si elastina. Tenul este consolidat, mai elastic, mai dens si mai ferm.

Datorita versatilitatii acestui echipament de cosmetica faciala, veti putea realiza tratamente fie separat, fie sa maximizati rezultatele imbinand terapiile intr-o singura sedinta.

Aplicatii cosmetica faciala Glow Skin:  tratamente anti-rid

reintinerire faciala

lifting facial

regenerare cutanata

redare fermitare si luminozitate ten

stimularea productiei naturale de colagen

actiune impotriva lasarii pielii

Clasicele metode de tratament facial vor fi eclipsate nu doar de tehnologia de ultima generatie a aparatului de cosmetica faciala GlowSkin ci si de designul aparte, elegant si ergonomic, care va ofera lejeritate in mutarea echipamentului.

Glow Skin reprezinta revolutia in materie de reintinerire faciala si tratamente anti-rid; rezultatele fiind vizibile de la prima sedinta:

ten intinerit

aspect mai luminos, ferm

riduri diminuate

tonicitate sporita

piele vizibil mai ferma si mai intinsa

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia in functie de persoana
Trimite mesaj
Din Gura in Gura