Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mezoterapie virtuala - tratament dermoporatie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Dermoporatie
Out Of stock
Descriere
Tratament de mezoterapie virtuala cu dermoporatie – cea mai eficienta forma de mezoterapie virtuala pentru infrumusetare.

Tratamentul de dermoporatie este cea mai avansata formă de mezoterapie virtuala, inlocuind injectarea, dar mentinand obtinerea de rezultate spectaculoase!
Cele mai frecvente aplicatii sunt tratamente anticelulitice,anti-vergeturi,tratamente antirid sau tratament pentru capilare sparte.

De regula, din ingredientii unei creme, foarte putin – numai    5% ajung efectiv in profunzime. Dermoporaţia face ca într-o singură sedinta/ aplicare să patrundă 95% din ingredientii activi în straturile profunde ale pielii.

Avantajul principal al dermoporatiei consta in faptul ca, datorita gradului ridicat de penetrare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, reusind sa vindece din interior cauza vizibila la exterior: diminuarea elastinei si colagenului, formarea ridurilor tip-fisura, scaderea rezistentei cutanate ce duce la lasarea pielii.

Dermoporatia este o metoda avansata de mezoterapie virtuala pentru ca practic vorbim de o procedura care, în mod nomal, ar fi posibilă doar cu ajutorul injecţiilor. Insa in cazul Dermoporatiei, nu sunt necesare injectiile,nu exista efecte adverse, durere sau riscuri.

Programe estetica faciala:

Tratament antirid - fiole de 15 ml
Tratament depigmentare ten - fiole 15 ml
Tratament capilare sparte - fiole 15 ml.
Programe remodelare corporala:
Tratament anticelulitic - fiole 30 ml
Tratament fermitate si tonifiere - fiole 30 ml
Tratament capilare sparte - fiole 30 ml.

Ingrediente mezoterapie virtuala:

In fiolele pentru tratament se regasesc: acid hialuronic, colagen, vitamine, extractul de glycerina, proteina de matase din colagen marin, extract    de Hawthorn, carnitina, extract din frunze de uva ursi, extract de magneziu, ginkgo biloba, cafeina, mellilotus si multe altele.

Tratamentul de Dermoporatie (mezoterapie virtuala) te scapa de riduri, celulita si vergeturi
Afla mai multe pe www.rowe.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura