Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat de vacuum pentru slabit Ultrafit Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
UltraFit Plus
Out Of stock
Descriere
Aparatul de Vacuum Ultrafit Plus actioneaza prin spargerea si antrenarea celulelor grase si eliminarea, prin drenaj limfatic, a stratului de grasime subcutanata.

UltraFit este un aparat masaj vacuum cu numeroase capete de tratament corporal si facial.

Terapii cu aparat de vacuum UltraFit Plus: masaj vacuum, tratament anticelulitic, tratament lifting facial, marire a sanilor, tonifiere musculara.

UltraFit Plus este cel mai eficient aparat vacuum in tratarea celulit, de la stadiul 1 la cel de macronoduli. Este unul dintre cele mai puternice aparate de vacuum existente pe piata in acest moment, oferind rezultate vizibile inca de la primele sedinte.

Pentru maxim de eficienta combinati tratamente vacuum cu electrostimulare.

Intrati pe www.rowe.ro ca sa aflati mai multe despre acest aparat cu vacuum.

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -    distribuie ultimele inovaţii in materie de slăbire, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate vacuum, aparate de ultrasunete, aparate electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată,    tunel cu infrarosu, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, paturi estetice, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulită, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura