Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capsula infrarosu SlimActive

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
SlimActive
Out Of stock
Descriere
Capsula cu Infrarosu SlimActive este dedicata exclusiv centrelor beauty si de slabit. Capsula cu infrarosu SlimActive are un design elegant si ofera o gama larga de terapii de slabit:

Sauna uscata: Slim Active ofera beneficiile caldurii intr-o atmosfera cu umiditate redusa si atent controlata.
Infrarosii: Raze infrarosii - sigure si non-agresive pentru organism, penetreaza in profunzimea tesutului, atingand cu exactitate straturile de adipocite si reducandu-le volumul.

Vibromasaj: Terapie somatica ce imbunatateste radical circulatia sangvina si limfatica prin eliberarea activatorilor tisulari si accelerarea masajului asupra structurii musculare si a tesuturilor moi.
Cromoterapie: Slim Line Spa este dotata cu un complex sistem de cromoterapie care foloseste culorile si energia lor in scopuri terapeutice. Permite selectarea unei singure culori sau imbinarea lor pentru un efect mai complet: violet, indigo, albastru, verde, galben, portocaliu, rosu.

Meloterapie: sistem MP3 Player, dotat cu cateva melodii standard dar si cu posibilitate de incarcare a mai multor melodii. Panoul de control al sistemului muzical este usor de accesat atat de terapeut cat si de client in sine.

Ventilatie la nivel facial: asigura un plus de confort si asigura eterogenizarea temperaturii la nivelul fetei, comparativ cu temperaturile inalte din interiorul capsulei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura