Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capsula tratament corporal Clinique

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
8d2fcb0d793c
Out Of stock
Descriere
Ultra - tehnologie pentru slabit

Tratamentul corporal cu infrarosii solicita din partea organismului o puternica transpiratie, deoarece aceste raze infrarosii actioneaza direct la nivelul tesuturilor si nu extern lor, ca in cazul saunei umede. Razele infrarosii genereaza caldura focusata pe corp si nu pe aer, ca atare transpiratia provocata este formata din 30% grasimi si toxine, spre deosebire de doar 15% in cazul unei saune obisnuite.

Terapiile Clinique: Sauna cu Infrarosii: (cu lampi duble cu raze infrarosii) - cunoscuta si ca infrasauna. Caldura radianta penetreaza in profunzimea tesutului gras si topeste grasimile. Substantele nocive sunt impinse spre exterior, asigurandu-se o excelenta detoxifiere. Ideala pentru slabit in kilograme - tratamentul cu infrarosii fiind singura metoda non-invaziva de slabit in kilograme. Rezultat anticelulitic: dispare aspectul de "coaja de portocala"!

Sauna umeda: accelereaza procesul de detoxifiere si actioneaza ca un catalizator al actiunii razelor infrarosii in tratamentele anticelulitice. Ideal de folosit impreuna cu impachetari; ingredientele active din acestea fiind mult mai corect absorbite de organism.

Aromoterapie: uleiuri naturale volatile imbunatatesc in egala masura conditia fizica si psihica. Stimuleaza metabolismul, imunitatea si abilitatea de vindecare naturale ale organismului

Dus Vichy: un sistem de dus orizontal Vichy (4 duze) reda pielii supletea si luminozitatea. Reenergizarea oferita corpului de acest tip de tratament confera hidratare externa excelenta. Stimuleaza circulatia sanguina si este adjuvant in procesul de eliminare a grasimilor din organism.

Hidromasaj: jeturi de apa-aer invaluie corpul, stimuland sistemul lifmatic si favorizand circulatia sanguina. Efect de relaxare si reducere stres, detensionare musculara, confort psihic - fizic uimitor.

Masaj bule aer: o relaxanta si inedita experienta SPA ce ofera corpului o senzatie de imponderabilitate si incantare.

Virbomasaj: platforma tip pat cu tehnici automate de masaj. Puteti opta pentru un tratament anticelulitic, de relaxare, de detensionare musculara, de revitalizare a corpului, etc

Cromoterapie: pacientul beneficiaza de efectul curativ al culorilor gratie unui ultraperformant sistem de cromoterapie. Fiecare culoare are energia perfect dozata pentru a asigura beneficii vindecatoare.

HandShower: este un dus special creat pentru improspatare si revigorare. Excelent si pentru curatare in cazul in care optati pentru imbinarea terapiilor Clinique cu impachetari.

Caracteristici:

sistem de ventilatie la nivel facial. Briza racoroasa asigura grad de confort ridicat si relaxare totala.

Sistem de muzica MP3: pentru influentarea starii de spirit. Puteti modifica ambientul de la relaxant si delicat, la revigorant, in functie de pacient.

Sistem de incalzire a apei incorporat pentru a facilita tratamentele

Posibilitate selectare functie Dus Vichy atat pe platforma cat si in cada

Sistem de sterilizare si dezinfectie cu ozonoterapie - sistemul reprezinta ultima generatie tehnologica in domeniu, asigurand o curatare profunda, corecta si rapida.

Panou de control cu comenzi digitale, usor de accesat si utilizat

Cupola accesibila din ambele parti, cu inchidere perfect etanseizata

Clinique este cea mai completa capsula SPA din oferta noastra. Cu o gama impresionanta de terapii si un design excelent, Clinique este alegerea ideala pentru un centru beauty ce isi doreste un plus de rafinament, excelenta si lux in serviciile oferite.

http://www.rowe.ro/Capsula-Spa-Clinique.html

VEZI INTREG PROCESUL DE FABRICARE AL CAPSULELOR MAI JOS

https://rowe.ro/wp-content/uploads/2022/03/NeoQi_-_a_European_manufacturer_of_SPA_equipment.mp4
Trimite mesaj
Din Gura in Gura