Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Analizator corporal B101

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Analizatorul de masa corporala este un echipament imperios necesar specialistilor ce activeaza in industria remodelarii corporale. Acesta se foloseste in etapa de diagnosticare si ofera date necesare pentru conceperea unei scheme de tratament corecta si personalizata. De asemenea analizatorul este utilizat in rediagnosticarea clientilor, acesta oferind date privind efectele tratamentelor alese de specialistii din domeniu.
Actioneaza prin frecvente multiple ce genereaza circuite multiple.
Acest sistem utilizeaza frecvente de analiza intre 1 KHz si 1000KHz.:
- Curentul electric de mai putin de 100 KHz nu poate patrunde in celule si "pluteste" in stratul de apa extracelulara, acesta este curentul folosit pentru masurarea compozitiei apei extracelulare.
- Curentul mai mare de 100 KHz patrunde in membranele celulare si "curge" prin celule, acesta este curentul folosit pentru masurarea compozitiei totale a apei din corp.
Folosind aceste frecvente multiple pentru a determina compozitia apei, atat extracelulare, cat si cea corporala, pot fi determinate tulburarile, cum ar fi edemul.
Noul analizator ofera un mix de frecventa ce ofera cu exactitate, atat date din mediul intracelular, cat si din mediul extracelular. Folosind de la doua pana la sase frecvente, acesta ofera informatii exacte bazate pe o impedanta precisa.
Noua tehnologie DDS (Direct Digital Synthesizer) a creeat frecventa cea mai precisa pentru testare, folosind un sistem avansat de unde alternative sinusoidale.
CARACTERISTICI:
Imprimanta incorporata
2 frecvente de testare: 50, 250KHz
8 electrozi pentru testarea intregului corp
Ecran color LCD mare (8?) cu touch
Cantar automat
Memorarea automata a informatiilor personale
Imprimarea rapoartelor
Analiza segmentara
Soft modern
Interpretarea raportului analizei corporale
Tehnologia BIA (analiza impedantei bioelectrice)
CONTRAINDICATII: pace-maker, tija metalica, cancer, epilepsie, sarcina.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura