Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat criolipoliza Cryogen

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
783df428aeca-1
Out Of stock
Descriere
Criolipoliza Rowe aduce in Romania Cryogen, echipamentul cu cea mai performanta terapie de slabire din ultima generatie: CRIOLIPOLIZA!

Efectele de slabire prin criolipoliza sunt radicale, spectaculoase si foarte rapide. Criolipoliza a fost descoperita acum 4 ani la Harvard Medical School si a facut furori in America, fiind prezentata inclusiv in celebra emisiune a lui Dr OZ. Inovatia absoluta CRYOGEN consta in faptul ca laserul soft sparge grasimea calcifiata in blocuri mai mici care astfel pot ajunge mult mai usor in punctul de inghetare; aici se declanseaza un proces natural numit apoptoza, adica moarte celulara, prin care se pierde 25-40% din grasimea din zona tratata.

Criolipoliza la CRYOGEN este o procedura aprobata FDA, adica rezultatele sunt probate prin teste clinice. Criolipoliza nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este graduala.

Acum te poti bucura si in Romania de criolipoliza, terapia de slabire sigura, prin Cryogen, echipament distribuit de Rowe Romania.

CRYOGEN este un aparat profesional de slabire prin criolipoliza care obtine efecte de slabire similare unei liposuctii. Are 5 capete de tratament cu care lucreaza simultan, ecran touch screen la panoul central.

Echipamentul CRYOGEN distribuit de ROWE contine:

Vacuum cu rol in aspirarea printr-o presiune negativa a unui pliu de grasime cu o consistenta minima de 2,5 centimetri.

Criolipoliza cu rol in inghetarea celulelor adipoase din pliul de grasime.  2 lamele pentru inghet: scad progresiv temperatura locala a tesutului adipos pana la - 16 grade.

Rezultate obtinute prin criolipoliza la CRYOGEN: CRYOGEN distruge definitiv prin criolipoliza pana la 40% din celulele adipoase din zona de lucru, adica minim 100 milioane de celule grase care dispar, intr-o singura sedinta (practic 1-2 numere la imbracaminte).

Caracteristici CRYOGEN: 5 capete de tratament cu care se poate lucra simultan intr-un tratament de criolipoliza

Ecrane LCD cu functie touch-screen pentru a usura munca terapeutului in timpul sedintei

Computer intern ultra-performant

Design futurist, elegant si ergonomic

Cryogen este distribuit in Romania exclusiv de catre ROWE

Afla mai multe despre criolipoliza la CRYOGEN pe www.cryogen.ro.

Cryogen este un echipament profesional de slabire care se bazeaza pe o terapie revolutionara, de ultima generatie: CRIOLIPOLIZA

Cryogen imbina cu succes CRIOLIPOLIZA cu terapia laser soft pentru efecte spectaculoase si foarte rapide.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura