Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat electrostimulare Professional 24 Pads

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
c824d5e902da
Out Of stock
Descriere
Unul dintre cele mai complexe aparate de electrostimulare si aparate de slabit ce ofera tratamentul principal in slabirea in circumferinta, eliminarea celulitei (aparat anticelulitic revolutionar), tonifierea si remodelarea corporala. Professional 24 Pads aduce unic in electrostimulare contractii complexe si complete de tip izotonic si izometric, generand efecte mai rapid si rezultate de lunga durata.

Professional 24 Pads - aparatul de electrostimulare care a adus inovatia in tratamentul anticelulitic si de remodelare corporala! Electrostimularea ramane in continuare una dintre principalele metode de slabire ultra-rapida, pasiva, cu efecte vizibile aproape imediat: piele mai ferma, musculatura tonifiata, cele mai bune rezultate in tratamentul anticelulitic si remodelare corporala.

Electrostimularea musculara presupune impulsuri electrice care actioneaza asupra musculaturii cu o frecventa si intensitate adecvata pentru a genera o miscare vibratorie a muschilor, astfel arzand calorii si grasimi aflate in exces in organism. Masaj cu electrostimulare este o forma pasiva de slabit, datorita careia  nu va mai trebui sa faci aerobic sau fitness. Rezultatul este o mai buna circulatie sanguina si limfatica cat si refacerea elasticitatii pielii.

Elementul unic, inovator al Professional 24 Pads il reprezinta curentul SLIMWAVE: Contractii complexe de tip izotonic si izometric actioneaza atat vertical cat si orizontal asupra musculaturii ce sporesc eficacitatea tratamentelor de remodelare corporala dar si tratamentelor anticelulitice. De asemenea, gratie tehnologiei de ultima ora folosita in proiectarea acestui sistem, senzatia de disconfort data de impulsurile electrice este redusa la minim.

Caracteristici aparat de electrostimulare Professional 24 Pads:  9 programe presetate ce ofera siguranta unor tratamente anticelulitice efectuate automat;

24 de electrozi prevazuti cu interior siliconat pentru o mai mare fiabilitate dar si un grad sporit de confort pentru pacient

Master Level Control care permite marirea intensitatii generale cu 22% si astfel obtinerea unor rezultate mult mai rapide in lupta cu celulita si remodelare corporala

Durata de tratament ajustabila 15-30-45-60 minute ofera o mai mare flexibilitate dar si posibilitatea compunerii unor sedinte si tratamente extrem de complexe

Panou digital ce furnizeaza pe toata durata tratamentului anticelulitic informatii complete: timpul ramas pana la terminarea sedintei, tipul de contractii si alternanta contractie/relaxare, tipul de program stabilit - toate pentru a oferi terapeutului o mai buna intelegere a tratamentului efectuat.

Posibilitatea de a regla diferit intensitatile fiecarui electrod in parte sprijina terapeutul in stabilirea unui tratament anticelulitic personalizat in functie de imperfectiunile tratate.

Electrostimulare - rezultate si beneficii:  Accelerarea circulatiei sangvine

Cresterea ratei metabolice

Marirea capacitatii de absorbtie a nutrientilor de catre piele

Imbunatatirea circulatiei periferice

Eliminarea celulitei si a aspectului de coaja de portocala

Realizarea unui spectaculos lifting facial nechirurgical

Eliberarea serotoninei - hormonul responsabil de starea de bine

Accelerarea sintetizarii de colagen si elastina

Tratarea ridurilor din jurul ochilor si a gurii, a obrajilor cazuti, barbiei duble, a ridurilor de pe frunte si dintre sprancene.

Echilibrarea tranzitului intestinal

Realizarea unui lifting pentru sani cu rezultate ce rivalizeaza cu operatiile chirurgicale de ridicare a sanilor

Electrostimulare - excelenta in tratamentele de remodelare corporala Electrostimularea poate fi, pentru un maxim de efect, imbinata cu terapie cu infrarosu, cu impachetari cu creme de termosudatie, anticelulitice sau alte creme cu actiune asupra imperfectiunilor estetice. Remodelare corporala cu Professional 24 Pads!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura