Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat presoterapie PressoSymphony

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
ae534e72002d
Out Of stock
Descriere
Presoterapia este una dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita, de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism si de a scapa de picioarele umflate si grele. Mai mult decat atat, aceasta procedura are efecte deosebite in slabire, ajutand la reducerea cantitatii de apa din organism. PRESOTERAPIA CA PROCEDEU DE SLABIT :

Presso Symphony este un aparat profesional de remodelare corporala care actioneaza cu presoterapie pentru a asigura cel mai performant drenaj limfatic. Printre terapiile de remodelare corporala, drenajul limfatic este numit ?moartea celulitei?. Drenajul limfatic este una dintre cele mai corecte, naturale si placute metode de detoxifiere a organismului, sustinand procesul de slabit.

Drenajul limfatic corect realizat (prin presarea ganglionilor limfatici, nu a musculaturii) prin presoterapie, accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor, deseurilor metabolice din organism.

Aparatul de presoterapie PressoSymphony foloseste tehnologie avansata si un performant compresor pentru a trata insuficienta sistemului limfatic si a asigura drenaj limfatic corect. Metoda de masaj mai putin conventionala, presoterapia este o procedura relaxanta, complet non-invaziva si cu multiple aplicatii:

eliminare celulita ,remodelare corporala ,detoxifiere organism ,slabit in centimetri

CARACTERISTICI:

procesor Samsung

4 accesorii de drenaj limfatic (brat, abdomen, membre inferioare) cu 6 camere cu presiune individuala

posibilitate reglare presiune si timp (modificarea presiunii de lucru, cat si a timpului per sedinta) in timpul sedintei de drenaj limfatic

emisie zgomot redusa: 59 db,

12 iesiri pentru camerele accesoriilor

CUM ACTIONEAZA :

Actioneaza cu forta hemodinamica si presiune secventiala asupra lantului ganglionar, facilitand eliminarea lichidelor si grasimilor aflate in exces in organism. Camerele de presiune individuala actioneaza direct asupra tesutului conector si asupra zonelor bogate in retentie hidrica, realizand un excelent drenaj limfatic.

REZULTATE :

atenuarea problemelor de circulatie periferica

eliminarea celulitei edematoase

reducerea completa a retentiei hidrice (in cazul volumului de apa extracelulara ce depaseste 43-45%)

reconturarea radicala a siluetei

"spargerea" depozitelor de toxine si deseuri metabolice. Eliminarea lor prin drenaj limfatic

scaderea centimetrilor in plus.

SFATURI PRACTICE :

Presoterapia nu are contraindicatii. Pentru rezultate mai bune in remodelare corporala, slabit radical in centrimetri si un drenaj limfatic "a la carte", presoterapia este de cele mai multe ori recomandata impreuna cu alte terapii anticelulita: electrostimulare, cavitatie, impachetari anticelulitice. Drenajul limfatic astfel realizat, impreuna cu celalalte terapii de remodelare corporala, contribuie la micsorarea in circumferinte, dar mai ales la eliminarea celuitei, aspectul de "coaja de portocala" disparand definitiv.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura