Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat estetica faciala HidratiQ Intense

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
HidratiQ Intense este un echipament versatil, ce inglobeaza 7 tehnologii unice in estetica faciala.

Functia premium, HidraPeel, face din HidratiQ Intense un echipament de top, destinat centrelor in cautarea inovatiei.

HidraPeel combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare.

Cu ajutorul functiei HidraPeel se elimina liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionti, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta.

FUNCTII:

Oxigen hiperbaric

Un dispozitiv prevazut cu un flacon/recipient in care se introduc diferite seruri cu ingrediente active (acid hyaluronic, multivitamine, etc) pentru a fi pulverizate fin la nivelul barierei epiderm-derm.

Rezultatul consta intr-o hidratare si luminozitate faciala.

Se recomanda ca pas ulterior tratamentelor de Aqua-Peel.

Hidradermabraziune (HidraPeel)

Aqua peeling-ul este o inovatie non-invaziva care inlocuieste tratamentele clasicesi realizeaza un

protocol complet: curatare, exfoliere, extractie si hidratare.

Terapia se adreseaza tuturor tipurilor de ten si are multiple rezultate, vizibilie instant: reduce porii dilatati, elimina acneea si punctele negre, diminueaza ridurile fine.

Radiofrecventa 2D

Caldura indusa de cei 2D poli stimuleaza fibroblastii crescand sinteza de fibre proteice, obtinand un lifting

facial instant.

Radiofrecventa 2D este singura terapie de slabire volumetrica a conturului fetei si a barbiei duble.

Cei 2 poli de radiofrecventa induc un efect de scurtare al retelei de fibre elastice deformate si alungite, obtinind un lifting facial instant.

Ultrasunet

Undele acustice cu tripla actiune: mecanica (vibratii), chimica (sonoforeza) si fizica (efect Joule), infuzeaza ingredientele active ale serurilor in derm pentru a obtine o buna hidratare a tesuturilor.

Ultrasunet (zona ochilor)

Reduce ridurile fine din jurul ochilor cu ajutorul undelor acustice cu tripla actiune: mecanica (vibratii), chimica (sonoforeza) si fizica (efect Joule), infuzeaza ingredientele active ale serurilor in derm pentru a obtine o buna hidratare a tesuturilor.

Ionoforeza

Curentul galvanic stimuleaza circulatia sangvina si favorizeaza patrunderea substantelor active cum ar fi acid hialuronic,multivitamine in derm.

Tartamentul cu iontoforeza este usor de aplicat, nedureros si eficace.

Skin Scrubber

Datorita vibratiilor puternice date de ultrasunetele de 28KHZ indeparteaza impuritatiile faciale avand ca efect curatarea profunda a pielii.

Indeparteaza celulele moarte, punctele negre, hidrateaza pielea avand si efect de lifting. Folosit constant, duce la restabilirea elasticitatii tenului, netezirea ridurilor adanci, readuce femitatea si catifelarea tenului

Tehnologia duala Crio/Heat

Imbina temperaturi la 2 extreme: minim -2 grade C si maxim 2 grade C pentru inchiderea si deschiderea porilor, pentru tonifierea peretilor vasculari, pentru un usor lifting facial.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura