Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat remodelare corporala CellValley

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
CellValley - Q4 Tech - tehnologie cvadrupla pentru remodelarea instantanee a corpului si intinerirea fetei
Solutia Premium pentru Remodelare Corporala si Estetica Facial! ULTIMATE BODY CONTOURING ! Un concept revolutionar, unic, proiectat si creat alaturi de o echipa internationala de experti in dezvoltare de echipamente estetico-medicale sub umbrela unui brand inovator.

CellValley este mai mult decat un simplu echipament de remodelare corporala si estetica faciala - este un avans remarcabil in domeniul esteticii, oferind o gama completa de tehnologii avansate si performanta exceptionala.

Inovatia tehnologica Q4 Tech - quadruple ultimate tehnology for instant body reshaping & facial rejuvanation cu actiune simultana: Vacuum intens subdermal, Radiofrecventa, Masaj Jonctional corporal si Terapie LED accelereaza beneficiile sesiunilor cu rezultate vizibile de la prima sedinta.

CellValley este proiectat pentru a oferi solutii personalizate si noninvazive pentru nevoile individuale ale clientilor. Vacuum subdermal secvential sau continuu. Masaj si defibrozare intr-o singura terapie.
Utilizeaza presiune negativa de suctiune pentru diminuarea oricarui stadiu de celulita si pentru atenuarea aspectului capitonat de ?coaja de portocala?. Stimuleaza drenajul limfatic si detoxifierea concomitent cu accelerarea circulatiei sangvine, crescand aportul de oxigen si nutrienti la nivelul tesuturilor. Reduce edemele si recontureaza forma corpului.
Masaj Jonctional Dispozitivele corporale, atat cel mare cat si cel mic, folosesc rotatii cu unghiuri si viteze diferite pentru un masaj profund la nivelul dermului si hipodermului atenuand aspectul inestetic al celulitei si cresterea tonusului si a fermitatii pielii.
Radiofrecventa Radiofrecventa este una dintre cele mai moderne si non-invazive proceduri estetice ce actioneaza prin doua mecanisme: termolipoliza selectiva cu beneficii rapide pe reducerea in volum a adipocitelor si mecanism de restructurare a retelei proteice a tegumentului cu rezultate pe lifting si ?thightening?.
LED Therapy Terapia LED efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina) foloseste led rosu pentru activarea fibroblastiilor si cresterea elasticitatii cutanate si led albastru cu rol antibacterian si antinflamator. Fotonii generati de led in profunzime cresc metabolismul intracelular cu 150% simultan cu sinteza amplificata de material energetic de tip ATP. LED Terapia este complet non-agresiva si noninvaziva pentru organism.

Conceput pentru a oferi tratamente personalizate non-invazive pentru intregul corp.

CellValley, solutia pentru afacerea ta!  Integrarea avansata Q4 Tech - tehnologie cvadrupla pentru remodelarea instantanee a corpului si intinerirea fetei intr-un singur dispozitiv ofera o solutie completa si eficienta pentru nevoile de remodelare corporala si estetica faciala.
Rezultatele rapide si vizibile, alaturi de confortul si siguranta procedurilor non-invazive, confera CellValley un avantaj competitiv puternic pe piata.
Posibilitatea de a oferi tratamente personalizate si adaptate nevoilorindividuale ale clientilor consolideaza pozitia CellValley ca lider in industria estetica.
Prin oferirea unor solutii de top in domeniul remodelarii corporale si esteticei faciale, CellValley se afla intr-o clasa proprie pe piata, atragand atentia potentialilor clienti si consolidandu-si reputatia ca lider al industriei.

ULTIMATE BODY CONTOURING !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura