Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament cosmetic Regenix

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Regenix - cel mai performant echipament de Hifu facial & corporal
Utilizeaza o tehnica non-invaziva care inlocuieste liftingul chirurgical. Nu necesita timp de recuperare. Procedura poate fi aplicata tuturor persoanelor, indiferent de varsta. Echipamentul beneficiaza de o varietate de transmitatoare pentru diferite niveluri ale pielii. Efectueaza ultrasunetele concentrate de intensitate ridicata asupra fiecarui strat al pielii.
HIFU cea mai noua tehnologie nechirurgicala FACE LIFTING, lifting barbie dubla si sprancene.
Numita si hipertermie conformationala HC, HIFU (high intensity focused ultrasounds) a fost descoperita si aplicata inca din anii 60 in lumea medicala. De atunci a existat o preocupare continua pentru gasirea celor mai performanti parametri ai ultrasunetelor pentru distrugerea diferitelor tipuri de cancere localizate. Din 2009 Romania se inscrie in TOP 4 al tarilor din Comunitatea Europeanap care folosesc tehnologia HIFU in spitale.
Inceputul anilor 2000 inscrie HIFU in varful terapiilor estetice cu beneficii imediate si de lunga durata cu aprobare FDA.

Cum se diferentiaza hifu de alte terapii de lifting facial? HIFU este o metoda inovatoare, non-invaziva si net superioara oricaror alte metode de lifting nechirurgical. El foloseste energia acustica cu proprietati unice ce ii permit sa ocoleasca suprafata pielii pentru a trata in adancime, fiind de neegalat de catre orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva.
HIFU este o forma de energie care este semnificativ diferita de fototerapie, energie IPL, Laser sau energie electrica (radio-frecventa). Hifu, protejeaza suprafata pielii, in timp ce penetreaza cu precizie in profunzimi si cu temperaturi mai mari decat celelalte tehnologii, tratand dincolo de straturile superficiale ale pielii.
HIFU transporta un fascicul de energie ultrasonica la nivel SMAS, la o temperatura de 65 grade pentru declansarea procesului natural de neocolageneza. Acest proces are rolul de a consolida colagenul existent si pentru a produce colagen nou in stare proaspata.
Ultrasunetele intens focusate activeaza si accelereaza propriul proces de vindecare al organismului in zonele fetei, gatului si decolteului, ajutand astfel pielea lasata sa se intinda si sa devina mai ferma. Se bazeaza exclusiv pe capacitatea regenerativa naturala a organismului prin producerea de neo-colagen. Deoarece tratamentul vizeaza straturile mai profunde, suprafata pielii nu este afectata.

APLICABILITATE SI EFECTE:
Redefineste ovalul si volumetria fetei
Ridica pometii
Modeleaza barbia dubla
Lifting pleoape superioare si sprancene
Reduce ridurile adanci, inclusiv nasolabiale
Restrange porii dilatati
Tonifica pielea
Corectia ptozei gravitationale
Resuspensia tesuturilor
Reduce cicatricile
Lifting instant fata, gat si zona decolteului
Reduce pungile de sub ochi si cearcanele
Liftarea tegumentului la nivelul bratelor, interiorul coapselor, abdomen, fese
Scadere in centimetri
REZULTATE BEFORE/ AFTER

DA CLICK SI DESCOPERA MAI MULTE DESPRE - HIFU REGENIX
Trimite mesaj
Din Gura in Gura