Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat cosmetic Mantis MR991

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Theramagnetic MR991, tehnologie avansata, 100% fabricat in Italia, CE Medical. Cel mai evoluat sistem tehnologic pentru imbunatatirea imperfectiunilor fetei si corpului   Solutia non-invaziva care restabileste frumusetea naturala, imbunatateste sanatatea si ofera un nou echilibru psihofizic. Tratamentul Theramagnetic este placut si relaxant pentru pacienti. Functioneaza pe intregul corp, producand o senzatie generala de bine si stimuland regenerarea celulara datorita sistemului exclusiv brevetat de tehnologie D.E.S., prin care se combina un endomasaj eficient cu proprietatile renumitilor microcurenti magnetici bazati pe rezonanta stohastica.
D.E.S. Technology - Sistem de Energie Duala - Un sistem patentat care combina utilizarea a doua tehnologii de inalta performanta: una mecanica (MRM) si una energetica (CMPS). MRM Manipulare Mecanica cu Role Motorizate
Doua role motorizate reproduc mecanic un masaj MRM manual (Manipulare Mecanica cu Role Motorizate), dar cu rezultate imbunatatite. Este un tratament non-invaziv definit ca un ENDOMASAJ, care combina miscarea bidirectionala a rolelor motorizate cu aspiratia pielii, pentru o actiune mai profunda si mai eficienta asupra defectului tratat, cu posibilitatea de a lucra la diferite nivele de putere si frecvente.

CMPS Microcurenti Magnetici bazati pe Rezonanta Stohastica
Sunt un excelent regenerator celular capabil sa imbunatateasca si sa accelereze schimbul de substante intre celule.
Microcurentii magnetici stimuleaza fibroblastele, inima tesutului conjunctiv, incurajand proliferarea. Celulele primesc astfel o alimentare sporita cu oxigen si elimina natural toxinele.
Astfel, tonusul pielii este restabilit, impreuna cu un aspect mai sanatos, mai luminos. Rezultatele CMPS sunt imediat vizibile si durabile.
pentru EA si pentru EL
Theramagnetic este mult mai mult decat un simplu tratament. Este o experienta unica care regenereaza corpul si mintea, facand posibila redescoperirea echilibrului psihofizic natural pentru o senzatie imbunatatita de bine Aplicabilitate: ESTETICA
Ultima inovatie in domeniul anti-imbatranire si remodelare corporala
FITNESS
Tonifiere si antrenament muscular localizat
WELLNESS
Pentru corp, minte si sufle
TERAPEUTIC
O alternativa pentru restabilirea conditiilor fiziologice normale Actiuni: Theramagnetic, prin intermediul unor manipuli specifici, protocoale si programe personalizate, duce la rezultate tangibile, masurabile si de lunga durata, vizibile inca de la primele tratamente.
Theramagnetic incarca bateriile corpului tau! Microcurentii stohastici ajuta la calmarea durerii si echilibrarea ritmurilor circadiene, reinviind celula in timpul fazei sale de viata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura