Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat de microdermabraziune Brilliant

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
e001951aa592
Out Of stock
Descriere
Brilliant - aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant. Rowe va propune cel mai performant aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant la pret accesibil.

Cu BRILLIANT- aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant nu exista riscul de a ramane particule fixate in piele, procedura este confortabila, ridurile fine, cicatricile si petele de pigmentare sunt reduse. Cu acest aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant de la Rowe, acum poti trata si vergeturile.

Tratamentul cu BRILLIANT- aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant de la Rowe actioneaza ca un smirghel extrem de fin la nivelul pielii, eliminand stratul cornos al epidermului format in principal din celule moarte. In acelasi timp se accelereaza si productia de celule noi in stratul bazal, profund al epidermei.

Istoria aparatelor de microdermabraziune incepe din vremea vracilor egipteni care foloseau o forma de hartie din nisip pentru a indeparta primele straturi ale pielii si pentru a da pielii un aspect luminos, pentru a sterge ridurile fine si petele de pigmentare.

In timpurile noastre, microdermabraziunea a aparut mai intai in SUA in anii '90, insa a cunsocut un succes urias in 2005, odata cu perfectionarea metodei de microdermabraziune cu pulbere de diamante.

Aparitia microdermabraziunii a avut la baza intentia de a trata cicatricile (in special cele post-acnee), insa odata cu aparitia metodei pe baza de pulbere de diamante (ceea ce a sporit eficacitatea si a eliminat total riscurile microdermabraziunii cu cristale) paleta de recomandari a crescut considerabil.

Atat cei care au folosit aparatele cu cristale cat si cei care au lucrat cu aparatele cu pulbere de diamant au vazut efectele extraordinare obtinute in tratamentele faciale. Insa, la microdermabraziunea cu pulbere de diamant nu exista riscul ca acele particule de cristale sa intre in nasul, ochii sau urechile clientilor, si nici reziduuri care sa trebuiasca curatate de pe piele.

Se elimina total riscul ca acele particule pulverizate cu o viteza foarte mare sa ramana fixate in pielea cu textura mai flasca si sa produca infectii.

Aplicatii microdermabraziune: Microdermabraziunea cu pulbere de diamant lasa pielea mult mai putin iritata dupa tratament si procedura este mult mai confortabila pentru client care nu mai simte forta

cristalelor de aluminiu care ii strapung pielea.

Rezultatele microdermabraziunii cu pulbere de diamant sunt extraordinare in reducerea ridurilor fine, a cicatricilor, a petelor de pigmentare si a porilor si in obtinerea unui aspect radiant si stralucitor al pielii.

Aplicatiile aparatelor de microdermabraziune cu pulbere de diamant au fost extinse si la tratarea vergeturiilor, mai ales la cele proaspat formate.

Caracteristici aparat de microdermabraziune Brilliant:

Aparatul de microdermabraziune BRILLIANT de la Rowe este cel mai performant echipament de acest tip la un pret accesibil. Ofera rezultate instant dar si durabile, tratamentul este complet nedureros si nu exista efecte secundare.

Este potrivit pentru orice tip de ten, inclusiv pentru cele seboreice (atenueaza vizibil porii dilatati)

BRILLIANT este un echipament fiabil si silentios si este dotat cu un filtru ultra-performant.

Microdermabraziunea cu pulbere de diamant actioneaza ca un smilgher extrem de fin la nivelul pielii, eliminand stratul cornos al epidermului format in principal din celule moarte. In acelasi timp se accelereaza si productia de celule noi in stratul bazal, profund al epidermei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura