Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat pentru stimulare musculara Evovalley

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Tehnologie superioara pentru stimularea musculara electromagnetica profunda HIFEM+ si radiofrecventa. Include accesoriu PEMWave. Un concept revolutionar, unic, proiectat si creat alaturi de o echipa internationala de experti in dezvoltare de echipamente estetico-medicalsub umbrela unui brand inovator.
EvoValley, dispozitiv inovator pentru stimulare musculara electromagnetica profunda si slabire. Cei 20 ani de experienta in beauty business si colaborarile internationale cu zeci de producatori de renume mondial si distribuitori din intreaga lume au facut ca in tehnologia din spatele EvoValley sa imbinam rezultate pe care sa te poti baza, impreuna cu versatilitatea de care ai nevoie.
Ce este EvoValley EvoValley - HIFEM+ este o procedura neinvaziva de remodelare corporala prin stimulare musculara electromagnetica profunda care utilizeaza 4 aplicatori ce emit energii electromagnetice concentrate s
incronizate cu radiofrecventa selectiva. Intr-o sedinta de doar 40 de minute, acest sistem dual RF-HIFEM+ tonifica, intareste si defineste muschii. Prin incalzirea selectiva cu radiofrecventa, temperatura musculara creste rapid, pregatind muschii pentru expunerea la stres, similar cu etapa de incalzire inaintea antrenamentului fizic. In mai putin de 5 minute, contractiile supramaximale ale muschiilor si energia livrata de radiofrecventa cresc temperatura in stratul de grasime subcutanata atingand niveluri care declanseaza apoptoza, eliminand permanent si treptat
celulele grase din corp.

Cum functioneaza EvoValley induce contractii musculare foarte puternice (supramaximale), care nu pot fi realizate prin antrenament obisnuit. Atunci cand este expus la aceste contractii intense, tesutul muscular este fortat sa se adapteze la aceasta conditie extrema, incepand sa-si restructureze structura interna prin multiplicarea fibrelor si cresterea lor.
Energia electromagnetica HIFEM+, utilizata pentru tonifierea si intarirea musculara, concentrata de inalta intensitate, foloseste un interval specific de frecvente care nu permite relaxarea musculara intre doua stimulari consecutive. Cand este expus repetat la aceste conditii de incarcare ridicata, tesutul muscular este supus stresului si este fortat sa se adapteze. Astfel, muschiul este obligat sa ramana intr-o stare contractata timp de mai multe secunde.

Inovatia EvoValley - Sistem de operare inteligent Noul sistem de operare inteligent poate selecta automat diferiti parametri de tratament in functie de partile corpului, in acelasi timp, este echipat cu cinci moduri de lucru diferite pentru a potrivi direct parametrii de tratament corespunzatori in functie de nevoile de tratament ale clientilor.
Intelligent Mode: parametrii de lucru presetati pentru rezultate optime in functie de gen si zona de lucru tinta. Usureaza activitatea terapeutului, garanteaza rezultatele dorite, confort sporit in timpul terapiei.
Profesional Mode: permite interventia terapeutului in personalziarea sesiunilor de tratament pentru maximizarea rezultatelor in timp record. 150 contractii supramaximale/secunda Frecventa de lucru Intensitate radiofrecventa.

Adresabilitate si rezultate Procedura se simte ca un antrenament intens, fara senzatia de incalzire, energizand neuronii motori ai muschilor, declansand contractii musculare si generand noi fibre musculare. Aceste contractii supramaximale determina descompunerea trigliceridelor in acizi grasi si glicerol, consumandu-i intens.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura