Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament cosmetic HidratiQ Intense Space

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
HidratiQ Intense Space este un echipament versatil, ce inglobeaza 7 tehnologii unice in estetica faciala.
Functia premium, HidraPeel, face din HidratiQ Intense Space un echipament de top, destinat centrelor in cautarea inovatiei.
HidraPeel combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare.
Cu ajutorul functiei HidraPeel se elimina liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionti, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta.
FUNCTII:
DOM OXY LED SPACE
Descopera revolutia in ingrijirea pielii cu DOM OXY LED SPACE - solutia ta completa pentru o piele impecabila. Acest sistem avansat combina multiple protocoale 3D cu 2-4 tehnologii detop pentru a oferi rezultate vizibile si durabile.
CE BENEFICII ADUCE?
Curatare superficiala si profunda: Elimina impuritatile si iti lasa pielea curata si radianta.
Reducerea petelor pigmentare: Uniformizeaza tenul, reducand petele nedorite.
Hidratare superficiala si profunda: Reda pielii elasticitatea si supletea, atat la suprafata cat si in profunzime.
Reducerea barbiei duble: Contureaza si redefineste linia fetei.
Anti-aging: Incetineste semnele imbatranirii si reda tineretea pielii tale.
Antiacnee: Lupta eficient impotriva imperfectiunilor si previne aparitia lor.
Anticuperoza: Reduce roseata si calmeaza pielea sensibila.

Oxigen hiperbaric
Un dispozitiv prevazut cu un flacon/recipient in care se introduc diferite seruri cu ingrediente active (acid hyaluronic, multivitamine, etc) pentru a fi pulverizate fin la nivelul barierei epiderm-derm. Rezultatul consta intr-o hidratare si luminozitate faciala. Se recomanda ca pas ulterior tratamentelor de Aqua-Peel.
Hidradermabraziune (HidraPeel)
Aqua peeling-ul este o inovatie non-invaziva care inlocuieste tratamentele clasicesi realizeaza un protocol complet: curatare, exfoliere, extractie si hidratare. Terapia se adreseaza tuturor tipurilor de ten si are multiple rezultate, vizibilie instant: reduce porii dilatati, elimina acneea si punctele negre, diminueaza ridurile fine.
Radiofrecventa 2D
Caldura indusa de cei 2D poli stimuleaza fibroblastii crescand sinteza de fibre proteice, obtinand un lifting facial instant.
Radiofrecventa 2D este singura terapie de slabire volumetrica a conturului fetei si a barbiei duble.
Cei 2 poli de radiofrecventa induc un efect de scurtare al retelei de fibre elastice deformate si alungite, obtinind un lifting facial instant.
Ultrasunet
Undele acustice cu tripla actiune: mecanica (vibratii), chimica (sonoforeza) si fizica (efect Joule), infuzeaza ingredientele active ale serurilor in derm pentru a obtine o buna hidratare a tesuturilor.
Ultrasunet (zona ochilor)
Reduce ridurile fine din jurul ochilor cu ajutorul undelor acustice cu tripla actiune: mecanica (vibratii), chimica (sonoforeza) si fizica (efect Joule), infuzeaza ingredientele active ale serurilor in derm pentru a obtine o buna hidratare a tesuturilor.
Ionoforeza
Curentul galvanic stimuleaza circulatia sangvina si favorizeaza patrunderea substantelor active cum ar fi acid hialuronic,multivitamine in derm.
Tartamentul cu iontoforeza este usor de aplicat, nedureros si eficace.
Skin Scrubber
Datorita vibratiilor puternice date de ultrasunetele de 28KHZ indeparteaza impuritatiile faciale avand ca efect curatarea profunda a pielii.
Indeparteaza celulele moarte, punctele negre, hidrateaza pielea avand si efect de lifting. Folosit constant, duce la restabilirea elasticitatii tenului, netezirea ridurilor adanci, readuce femitatea si catifelarea tenului
Tehnologia duala Crio/Heat
Imbina temperaturi la 2 extreme: minim -2 grade C si maxim 2 grade C pentru inchiderea si deschiderea porilor, pentru tonifierea peretilor vasculari, pentru un usor lifting facial.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura