Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capsula slabire MagicSpa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
MagicSpa
Out Of stock
Descriere
Capsula MagicSpa combinatia dintre cada clasica si sauna. Pproiectata pentru slabire, remodelare dar si relaxare.
Capsula cu infrarosii MagicSpa este dedicata exclusiv centrelor beauty, fiind solutia perfecta pentru centrele care doresc sa ofere o experienta placuta in timpul tratamentelor de slabire.

Infrasauna: Ajuta la arderea mai rapida a grasimilor si accelereaza procesul natural de detoxifiere a organismului. Solutia perfecta pentru cei care isi doresc sa slabeasca repede si usor.
Sauna cu aburi: excelenta pentru recastigarea elasticitatii pielii, tonifierea musculaturii si detoxifierea organismului.

Aromoterapie: transforma orice sedinta de sauna in placere absoluta. Datorita recipientilor special amenajati pentru aromoterapie, te vei invalui in arome delicate sau, dupa caz, reenergizante.
Hidromasaj: realizat prin jeturile de apa-aer laterale. Ofera o optimizare a circuitului fluxului sangvinic de la periferie spre centru.

Masaj cu bule aer: pentru a conferi un plus de relaxare si rasfat tratamentului, masajul cu bule de aer iti ofera imponderabilitate trupului si blandetea unei adieri de aer.

Hand Shower: creat special pentru improspatare si revigorare, este ideal pentru curatarea pielii la incheierea tratamentului cu impachetari.

Cromoterapie: capsula detine si sistem ce foloseste lumina si culorile in scopuri terapeutice. O gama larga de culori este disponibila furnizand organismului impulsurile vindecatoare de care are nevoie.

Meloterapie: un sistem de muzica in format MP3 asigura relaxarea necesara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura