Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capsula cu raze infrarosii Souplesse

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Souplesse
Out Of stock
Descriere
Capsula cu raze infrarosii pentru slabit si tratare celulita SOUPLESSE este o unealta excelenta pentru centrele care doresc sa ofere un tratament modern si cu efecte imbatabile. Are un design deosebit, gradul de confort este maxim iar rezultatele foarte rapide.

Cum actioneaza:

Capsula Souplesse cu raze infrarosii ofera cea mai rapida metoda de a slabi fara efort. Inchiderea ermetica a capsulei cu raze infrarosii Souplesse asigura formarea unui mediu prin caldura foarte puternica ce ajunge pana la nivel celular.
Grasimea este topita si se produce o scadere considerabila in kilograme.

Prin accelerarea microcirculatiei, rezidurile rezultate in urma circulatiei sunt eliminate mult mai simplu din organism, usurand munca ficatului si al rinichiului.

Razele infrarosii pot purifica sangele, imbunatatind aspectul pielii si prevenind aparitia durerilor (musculare, de articulatii, etc).

Rezultate si beneficii:

- Tratament anticelulitic cu eliminarea totala a celulitei
- Accelerarea metabolismului
- Balansarea aciditatii si alcalinitatii
- Activarea apei moleculare si cresterea nivelului de oxigen in corp
- Reducerea considerabila a greutatii corporale
- Eliminarea mai buna a substantelor nocive
- Eliminarea tensiunilor in corp
- Prevenirea imbatranirii
- Efect recuperatoriu rapid in cazuri de afectiuni ovariene, infectii ale sinusului maxilar si frontal, intinderi musculare.

Capsula cu raze infrarosii Souplesse este ideala pentru tratamente de remodelare corporala cu infrarosii imbinate cu impachetari cu crema de termosudatie, fango, parargil si multe altele
De asemenea, puteti imbina actiunea razelor infrarosii cu electrostimularea pentru a obtine un maxi de efect anticelulitic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura