Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament cosmetic Oxy Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
8ff5dd954a8f
Out Of stock
Descriere
Oxy Plus este ultima generatie de echipamente profesionale de reintinerire faciala oferite de Rowe, cu nu mai putin de 4 terapii ultra-performante, inglobate intr-un singur echipament, pentru a oferi rezultatele fabuloase cautate in rejuvenarea faciala.

oxigen hiperbaric

mezoterapie virtuala

biostimulare

vacuum

Cu varsta, vasele sanguine se subtiaza, grupele de colagen si elastina se consuma si musculatura isi pierde din tonicitate si rezistenta. OXY PLUS ofera toate terapiile necesarei pentru a combate toate aceste inestetisme si pentru a restabili elasticitatea, fermitatea, vitalitatea si luminozitatea tenului: oxigen hiperbaric, mezoterapie virtuala, biostimulare, vacuum.

Oxigen hiperbaric de puritate

medicala:

Presiunea puternica si puritatea foarte mare (98%) a oxigenului conduce la rezultate fabuloase inca de la prima seinta. Tratamentul facial cu oxigen hiperbaric presupune un protocol in 2 pasi:

Oxy Injection:  "injectarea" sub presiune dubla  cu oxigen hiperbaric de puritate medicala in profunzimea dermului. Masajul astfel realizat activeaza metabolismul celular

Oxy Spray: aplicarea prin presiune cu oxigen hiperbaric, a ingredientelor active din coctailurile cosmetice, direct in zona - tinta ce necesita tratament. In aceasta etapa se pot folosi coctailuri personalizate (de exemplu: acid hialuronic, colagen, vitamine) in functie strict de necesitatile tenului.

Mezoterapie virtuala: OXY PLUS inglobeaza si mezoterapie virtuala ce combina electroporatia cu electroosmoza pentru a facilita patrunderea ingredientelor active in derm. Prin mezoterapie virtuala reconstruim pielea si tesuturile din interior.

Biostimulare: Biostimulare- tratament anti-age foarte cautat si este, in esenta, un excelent tonic facial, cu rezultate remarcabile intr-un timp extraordinar de scurt. Capatul de tratament bipolar, conceput special pentru zone mici de biostimulare, permite un focus special pe cearcane.

Vacuum:  

Masajul facial cu vacuum este o procedura excelenta pentru decongestionarea tesuturilor si impulsionarea microcirculatiei faciale.

Rezultate OXY PLUS in rejuvenarea faciala:

Asigura luminozitatea pielii;

Sterge ridurile;

Confera pielii un aspect neted, catifelat;

Tenul este inviorat, proaspat;

Reda vitalitatea si fermitatea dermului;

Pielea este mai elastica, uniformizata;

Combate efectele de lasare a pielii;

Ofera contururi ale ovalului facial mai netede
Trimite mesaj
Din Gura in Gura