Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat cosmetic UltrasoniX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
13e1976febe2
Out Of stock
Descriere
Altfel de ultrasunete Cele doua capete de tratament ale UltrasoniX aduc cu sine o inovatie unica in estetica aplicata: capete de ultrasunete cu discuri de barium titanat un aliaj ce dubleaza eficacitatea undelor ultrasonice, obtinand in timpul tratamentului o putere de 3,5 watt/cm2.  Dincolo de dublarea eficacitatii, celalalt avantaj oferit de discurile de barium titanat pentru ultrasunete consta in aplicatea in mod sigur, non-invaziv, a tratamentului. Astfel, sunt eliminate riscurile de aparitie a leziunilor la nivelul nervilor, vaselor sanguine sau pielii.

Aplicatii ale aparatului cu ultrasunete UltrasoniX:
antivergeturi
atenuare cearcane
anticelulitic
redare fermitate
remodelare corporala
antirid
pete pigmentare
hidratare.

Caracteristici UltrasoniX:
Capatul de tratament cu 1 Mhz ultrasunete penetreaza epidermal in profunzime (6 cm) ceea ce il face ideal pentru aplicarea si pe zone ca articulatii, musculatura.
Capatul de tratament cu 3 Mhz ultrasunete penetreaza stratul superficial al dermului (pana la 3 cm), favorizand eliminarea accelerata a grasimilor si celulitei (tratament anticelulitic), atenuarea vergeturilor sau cicatricilor superficiale.
Sonoforeza Este o alta aplicabilitate a UltrasoniX, sonoforeza maximizand eficienta ingredientelor active din cremele / gelurile cu rol remodelator: anti-rid, anti-vergeturi, anti-celulita (tratament anticelulitic revolutionar), etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura