Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat diagnostic facial SkinScanner

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
417691ce7f0c
Out Of stock
Descriere
Diagnostic detaliat facial
Skin Scanner este solutia ideala pentru diagnosticarea faicala, realizand o amanuntita si exacta analiza a pielii. Aparatul de diagnostic facial Skin Scanner utilizeaza tehnologie asemanatoare cu lampa
Wood pentru a observa si analiza disfunctionalitati ale pielii care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Skin Scanner s-a dovedit cel mai de succes si eficient echipament de diagnostic utilizat in cabinetele cosmetice, dermatologice si saloanele de bronzat pentru a putea oferi recomandari clientilor in materie de tratamente si produse cosmetice. Cum lucreaza?  Clientul sta de o parte a aparatului, uitandu-se spre oglinda din interior. Terapeutul sta de partea cealalta si vede prin pivot, avand o imagine marita a fetei. Skin Scanner realizeaza o analiza a pielii pe baza caruia puteti realiza diagnosticul. O diagnosticare a tenului corecta si completa nu se poate realiza cu ochiul liber. In schimb aparatul de diagnostic Skin Scanner va poate arata imperfectiunile care nu sunt vizibile cu ochiul liber.
O imagine spune o mie de cuvinte Impactul vizual asupra clientului in urma diagnosticului este dramatic: vederea imaginii propriului ten astfel analizat convinge cel mai rapid. Si acesta este principalul motiv pentru care Skin Scanner s-a dovedit un adevarat magnet pentru vanzari.
Spre exemplu, pacientul ia rareori in serios un terapeut care ii recomanda, in urma unei diagnosticari faciale, un tratament pentru ten uscat atata timp cat el insusi nu observa ca ar avea tenul uscat. Insa o imagine vizuala sugestiva care ii arata exact cat de deshidratat este, convinge intotdeauna.
Atunci cand isi vad problemele de piele evidentiate de aparatul de diagnostic SKIN SCANNER, clientii devin mult mai receptivi la sugestiile de tratamente si produsele de utilizare pentru acasa. Clientii cumpara produse, crescand profitul cabinetului respectiv.
Pe de alta pare, terapeutii la randul lor au mai multa incredere ca au pus un diagnostic facial corect atata timp cat o face SKIN SCANNER pentru ei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura