Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat cosmetic Luminiss

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Rejuvenare prin tehnologie si design de exceptie, descopera
secretul unei frumuseti reinventate! Luminiss este un echipament de ultima generatie, complex si versatil ce foloseste tehnologia laser cu aplicabilitate multipla. Acesta este folosit cu succes in: indepartarea tatuajelor si a semnelor din nastere, petelor pigmentare si rejuvenare cu peel carbon.

Intr-o lume in continua evolutie, prezentam o abordare revolutionara a rejuvenarii - o combinatie imbietoare de tehnologie de varf si design inovator. Descopera in cadrul acestei prezentari cum putem transforma conceptul de frumusete prin integrarea celor mai recente tehnologii intr-un cadru elegant si sofisticat, oferindu-ti astfel posibilitatea de a experimenta rezultate spectaculoase si o noua dimensiune a infrumusetarii!

Luminiss - Carbon Peel consta in 2 etape:
aplicarea unui strat subtire de gel carbon pe piele avand capacitatea de absorbtie a energiei laser. Carbonul patrunde in profunzime si adera la bacteriile si impuritatile de pe piele;
aplicarea laserului Luminiss Carbon Peel vizeaza indepartarea particulelor de carbon din masca concomitent cu impuritatile si bacteriile de pe suprafata pielii. Este stimulata reinnoirea celulara si in acelasi timp productia de colagen si elastina.
Luminiss Carbon Peel reprezinta o solutie de varf pentru imbunatatirea sanatatii si rejuvenarii pielii. Acest tratament ofera rezultate imediate si sigure, datorita tehnologiei avansate ale laserul Nd:YAG.
Laserul Carbon Peel cunoscut sub denumirea de ?Hollywood Peel? este un tratament revolutionar indragit la nivel mondial pentru capacitatea sa de a trata o multitudine de imperfectiuni ale pielii: pori dilatati, exces de sebum, acnee, piele terna, pete pigmentare. Tratamentul este non-invaziv, nedureros, fara perioada de recuperare si reprezinta o optiune inovatoare pentru cei ce isi doresc sa isi imbunatateasca rapid textura si calitatea pielii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura