Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispozitiv cosmetic Eclipse Micropen

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
ae9221f02e7a
Out Of stock
Descriere
Clipse MicroPen vizeaza stimularea productiei de colagen, reducerea liniilor fine si a ridurilor, a vergeturilor si a cicatricilor.

De asemenea, Eclipse MICROPEN a fost folosit cu succes pentru refacerea parului in cazuri de alopecie.

Eclipse MICROPEN creeaza o multitudine de micro-leziuni punctiforme in derm, stimuland

producerea de colagen si elastina.

Eclipse MicroPen vizeaza stimularea productiei de colagen, reducerea liniilor fine si a ridurilor, a vergeturilor si a cicatricilor.

De asemenea, Eclipse MICROPEN a fost folosit cu succes pentru refacerea parului in cazuri de alopecie. Eclipse MICROPEN creeaza o multitudine de micro-leziuni punctiforme in derm, stimuland producerea de colagen si elastina. Un capat de unica folosinta ce contine 11 microace este atasat la dispozitivul MicroPen. Esteticianul aplica pe fata un strat subtire de gel si selecteaza profunzimea cu care se va lucra in functie de tipul de tratament si de zona ce urmeaza sa fie lucrata. Apoi se aplica dispozitivul pe piele si este plimbat pe toata suprafata zonei tratate.

In comparatie cu alte terapii ce folosesc lumina si caldura, Eclipse Micropen creste eficienta tratamentului fara sa provoace vatamarea stratului epidermic. Viteza de 8500 de rotatii pe minut reduce disconfortul din timpul tratamentului, insa ajuta la absorbtia acizilor si a peptidelor pentru un rezultat final spectaculos.

In functie de sensibiliatea diverselor zone, viteza si profunzimea pot fi ajustate de la 0.25 la 2.5 mm. Eclipse Micropen creste eficienta tratamentului fara sa provoace vatamarea stratului epidermic.

Eclipse MICROPEN este un dispozitiv extrem de usor de utilizat, ce ofera rezultate incredibile!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura