Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Combina cosmetica Aurora

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
8c4f20633918
Out Of stock
Descriere
Combina cosmetica Aurora cu 6 functii asigura un tratament cosmetic clasic perfect. Este ideala pentru tratamente faciale, intr-un echipament ergonomic, elegant, performante si extrem de accesibil. 16 capete de tratament sunt puse la dispozitie pentru a asigura tot ce este necesar in timpul unui tratament facial.

Functii:

ultrasunete: 2 capete de tratmanet, ultrasunetele sunt excelente pentru atenuarea ridurilor si reintinerirea tenului matur (tratament antirid revolutionar)

vacuum: ideal pentru tratarea ridurilor si care faciliteaza extractiile pustulelor si comedoamelor

electroderm: 1 capat de tratament pentru aceasta terapie care realizeaza o decongestionare excelenta a tenulu; vine cu o impresionanta colectie de 5 dispozitive de tratament

galvanizare: 4 capete de tratament dedicate dezincrustarii dermului si care faciliteaza penetrarea in profunzime e substantelor active din cremele de tratament cosmetic

spray: poate fi folosit in toate tipurile de tratamente faciale cosmetice, cu 2 capete de tratament.

perie: 1 perie abraziva, excelenta pentru un peeling eficient al pielii.

Indiferent ca urmaresti sa redai tenului luminozitatea, ca vrei sa combati eruptiile acneice sau inesteticele puncte negre, sau doresti sa elimini cearcanele si aspectul obosit al ochilor pentru a reda tineretea fetei, toate isi au o solutie excelenta: combina cosmetica Aurora cu 6 functii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura