Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament cosmetic Vivi Quantum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Vivi Quantum este primul si singurul echipament de estetica faciala si corporala, care foloseste tehnologia ISM (Isometric System Massage), sistem combinat cu emisii speciale de energie pentru a garanta rezultate si performante la cel mai inalt nivel.

Vivi Quantum, Vibratie izometrica cu vacuum si Infrarosu, este echipat in principal cu trei tehnologii avansate: Sistem dinamic, VortexQ si Exprimo.

Manipul dynamic

"Manipulul DINAMIC" este echipat cu un sistem de control computerizat special care combina diferite terminale interschimbabile (izometric 3D si isometric Reel) care efectueaza actiuni tintite asupra corpului, in functie de imperfectiunea de tratat.

Terminalele bobinete izometrice cu radiofrecventa rezistiva, imbina masajul izometric circular si PDT fotodinamica, dezvolta o metodologie speciala de masaj care combina o miscare ondulatorie sferica care stimuleaza proces de eliminare a lichidelor si toxinelor.

Vortex Q

Manipulul VORTEX Q de ultima generatie este capabil sa transmita energie in interiorul tesuturilor prin combinatia dintre OCS (unda de caldura selectiva) si IRIL, combinatia de raze infrarosu cu fotobiomodulatie IR si lumina IL infraled.

Folosind metoda Tehnologiei cuantice Vortex este posibila utilizarea tuturor functiilor acesteia simultan, generand un vartej de emisie capabil sa radieze energie mai uniform si ajungand in straturile mai profunde ale hipodermei.

Exprimo

Sistemul Exprimo este compus din sase degetare speciale, capabile sa stimuleze tesutul cu o propagare a vibratiilor electromecanice si infrarosii, numite "Tehnologie pentru Electrosculptare".

Exprimo poate fi folosit pentru tratamente faciale si corporale, creand astfel scheme de tratament personalizate, localizate si protocoale destinate intregului corp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura