Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament cosmetic InstaShape

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
5 tehnologii integrate generatie 3D vacuum + RF + cavitatie + lumina infrarosie + role mecanizate

Instashape este un echipament Premium cu 4 manipuli independenti si tehnologii (Vacuum + RF + Cavitatie + Lumina infrarosie + Role mecanizate) combinate aducand beneficii variate in domeniul esteticii corporale si faciale,

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=UlZW5EgkSPQ[/embed]

Dispozitivul facial imbina intr-o singura sesiune de tratament de 15-30 minute manevrele drenajului limfatic vacuumat cu caldura placuta a radiofrecventei bipolare si cu efectul detoxifiant al razelor infrarosii.

EFECTE OBTINUTE  reconturarea ovalului fetei,

lifting tegumentar,

efect antirid,

cresterea tonusului

elasticitatii pielii.

Manipulul corporal Grand incorporeaza tehnica vacuum-ului clasic cu eficacitatea de necontestat a radiofrecventei, cu profunzimea infrarosiilor si cu masajul relaxant si defibrozant al rolelor mecanizate.

BENEFICII  scaderea laxitatii pielii,

anticelulita,

remodelarea si reconturarea corpului,

cresterea fermitatii feselor.

Manipulul corporal Medium actioneaza pe zone mici, cu adipozitati localizate (brate, gambe) cu 3 tehnologii simultane: radiofrecventa, vacuum, infrarosii.

InstaShape beneficiaza de un al 4-lea manipul prevazut cu doi poli de cavitatie ce functioneaza concomitent cu suctiunea negativa.

Cavitatia sau liposuctia virtuala foloseste unde acustice cu intensitate inalta si frecventa joasa pentru spargerea unui numar important de adipocite.

Efectul: reducerea localizata in centimetri.

InstaShape este un aparat multifunctional ce permite clinicilor de infrumusetare sa realizeze o gama larga de proceduri estetice. Pacientii dumneavoastra vor beneficia de rezultate excelente si rapide.

Vezi toate produsele Rowe
Trimite mesaj
Din Gura in Gura