Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Generator energie mecanica Zoop ShockWave

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Zoop ShockWave  Zoop este cel mai compact echipament de unde acustice radiale! Zoop este un puternic generator de energie mecanica cu precizie ridicata si control perfect, fiind unul dintre cele mai eficiente si moderne tratamente de remodelare corporala, oferind un
ajutor real pentru reducerea oricarui stadiu de celulita.
Terapia "shockwave" este folosita de mai bine de 30 de ani in domeniul medical in tratamente urologice, in terapia moderna a durerii, in special pentru tratarea durerilor cronice ale sistemului musco-scheletal, inflamatii la nivelul articulatiilor scapula-humerale si sacro-iliace si diferite tendinopatii cornice.
Termenul de terapie "shockwave" se refera la impulsuri mecanice transmise in diferite structuri (derm, hipoderm, musculatura) sub forma de unde acustice soc directionate catre zonele dureroase activand puterea de autovindecare a organismului. Pe langa tratatea celulitei in toate stadiile prin activarea celulelor grase si a lipolizei, terapia shockwave trateaza tesutul conjunctiv, ajuta la rejuvenarea pielii, contribuie eficient la cresterea elasticitatii pielii, stimuland, in acelasi timp, sistemul limfatic si reducerea edemelor.

Terapia este destinata pacientilor de toate varstele cu celulita sau care isi doresc sa imbunatateasca aspectul zonelor problematice, cu depuneri inegale de grasime, contururi neregulate, laxitate tegumentara, etc.

Pe langa numeroasele benefiicii pe care la are in domeniul dermato-estetic, terapia ?shockwave? are o mare aplicabilitate si in domeniul medical.

De ce sa alegi Zoop?
Tehnologie noua cu efecte imediate.
Tratament avansat, non-invaziv.
Solutie extrem de eficienta pentru remodelarea si reintinerirea pielii.
Aplicatie nedureroasa.
Fara efecte secundare, fara riscuri.
Nu necesita regim special.
Tratament rapid.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura