Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparatura anti-celulita Dermocell

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Dermocell este o provocare pentru chirurgia estetica, fiind un echipament cu terapii complet non-agresive, cu rezultate vizibile instant. Echipamentul imbina masajul endermologic cu LED Therapy - terapie bazata pe diode emitatoare de lumina, avand rolul de stimulare a arderii grasimilor. Microdermabraziunea cu dischete cu pulbere de diamant este un concept exclusiv oferit de BodyHealth care asigura rezultate spectaculoase si sigure.

Masaj Transdermic Dermohealth

Imbina forta de suctiune a vacumului cu doua role mobile care lucreaza concomitent pentru un control complet al terapiei, dubland eficienta tratamentului. In plus, terapia LED (culoare rosie) aplicata in acelasi timp tripleaza efectele tratamentului.

DermoHealth este o tehnologie revolutionara ce foloseste o turbina axiala de inalta rezolutie (15.000 rpm), in locul pompei de vacuum.

DermoHealth actioneaza foarte eficient la nivel corporal si trateaza celulita pana la gradul 4; de asemenea, produce compactarea tesuturilor si o excelenta tonifiere a tegumentului. Dermoledurile activeaza receptorii celulari, multiplicand productia de elastina si colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin si tanar.

La nivel facial are efecte spectaculoase asupra cearcanelor si pungilor de sub ochi atenuandu-le din prima sedinta.

Microdermabraziune cu stick cu pulbere de diamant

Stiloul este conceput din otel chirurgical de cea mai inalta calitate

Stick-urile de unica folosinta cu pulbere de diamant sunt un concept exclusiv oferit de BodyHealth. Pulberea fina de diamant curata excelent tenul, granulatia ei fiind intacta la fiecare sesiune de tratament. Pulberea de diamant este hipoalergenica si ofera siguranta in aplicarea tratamentelor de microdermabraziune. Stick-urile au granulatii diferite asigurand astfel tratamente personalizate si sigure fiecarui tip de ten.

Beneficii: exfolierea celulelor moarte de la suprafata tegumentului, eliminarea semnelor de fotoimbatranire, combaterea punctelor negre, a ridurilor fine si a liniilor de expresie, reglarea excesului de sebum, tratarea cicatricilor post-acnee.

PONT: Microdermabraziunea este recomandata pentru tratarea vergeturilor nou aparute.

Dermoled - terapie LED laser

dispozitivele DermoLed Body Health reprezinta o metoda excelenta in aplicarea luminii rosii. Acestea dispun de diode cu emisie de lumina rosie ce patrunde in interiorul pielii activand celulele responsabile cu mentinerea elasticitatii tegumentului.

lumina rosie activeaza celulele fotoreceptoare si stimuleaza sinteza de colagen si elastina, pentru a reda fermitatea si elasticitatea pielii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura