Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat masaj ultrasunete UltraSoniX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
UltraSoniX
Out Of stock
Descriere
UltrasoniX este un aparat de masaj cu ultrasunete exclusivist cu ultrasunetecu o inovatie unica in estetica aplicata: discuri de barium titanat – un aliaj ce dubleaza eficacitatea undelor ultrasono, obtinand in timpul tratamentului o putere de 3,5 watt/cm2.

Aparat de masaj cu ultrasunete UltraSoniX ofera tratamente pentru indepartarea adipozitatilor localizate, eliminarea celulitei, atenuarea vergeturilor, indepartarea cearcanelor , eliminarea petelor de pigment si atenuarea vizibila a ridurilor.

Tratamentul anticelulitic cu Ultrasunete imbina efectul termic provocat de Ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice.

Ultrasunetele creeaza micro - vibraţii invizibile (un milion vibratii pe secundă), percepute foarte uşor pe epidermă, care penetrează 4 -5 cm în grăsimea subcutanată, spărgând depozitele de grăsime calcifiate. Practic, acţionează asemeni unui micro – masaj, cu efecte similare unei diete.

La nivel facial masajul cu ultrasunete actioneaza puternic asupra ridurilor cu efect de lifting imediat, atenueaza cicactricile superficiale si cearcanele.

Sonoforeza cu ultrasunete
Este o alta aplicabilitate a UltrasoniX caci maximizeaza eficienta ingredientelor active din cremele/ gelurile cu rol remodelator: anti-rid, anti-vergeturi, anti-celulita, etc.

Afla mai multe despre masaj cu ultrasunete cu UltraSoniX pe www.rowe.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura