Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electrostimulare faciala Lift Express

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Lift Express
Out Of stock
Descriere
Cu timpul ligamentele fetei se slabesc si musculature îsi pierde din tonus, iar pielea devine mai tonifiata. Ca sa reîntineresti si sa; recâstigi tonusul facial, muschii trebuie stimulati. Iar pentru un extraordinar lifting facial, solutia ideala este microstimularea faciala. O noua metoda revolutionara de reintinerire faciala. Solutia este una non-invaziva, iar efectul imediat: ten mai ferm, tonifiat, fara; riduri, cearcane sau barbie dubla.

Electrostimularea faciala Lift Express stimuleaza muschii faciali, chiar si cei utilizati extrem de rar.
Aparatul profesional de electrostimulare faciala Lift Express creeaza prin microcurenti Life Wave conceputi special, o forma de fitness computerizat, actionând simultan asupra a 22 de grupe de muschi faciali pe fiecare parte a fetei, în mod complex si exact. Un program de microstimulare faciala computerizat, perfect sigur. Muschii astfel stimulati devin mai fermi, se scurteaza si dau un aspect radical mai întinerit întregului chip.

Tratamentul facial Lift Express oferã rezultate de la prima sedinta, în timp ce o serie de 12 tratamente îmbunatateste tonusul facial în medie cu 72%, creste nivelul de colagen cu 14% si circulatia sanguina cu 38%.
Efectele sunt vizibile chiar de la prima sedinta: muschii devin mai fermi, fata întinerita si luminoasa, nici urma de riduri!
Rezultate: Lifting facial complet; Redefineste ovalul fetei, mai tonifiat si tânar; Pielea este densificata progresiv, înviorata, sterge ridurile fine si previne formarea altora; Diminueaza pungile de sub ochi; Normalizeaza pigmentarea pielii si reduce aspectul tern, matuit; Creeaza un efect radiant, odihnit, întinerit; Creste nivelul de ATP si aminoacizi la nivel facial, ambele cu rol radical în restructurarea faciala.
Afla mai multe pe www.rowe.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura