Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat lifting facial UnnaValley

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Platforma revolutionara RF Fractionat, pentru lifting radical si corectie imperfectiuni faciale & corporale. Cu o abordare unica si performante remarcabile, UnnaValley se evidentiaza ca lider in domeniul solutiilor de corectie tegumentara, cicatrici post-acneice, riduri profunde, reducere vergeturi, antiageing, tratare barbie dubla. Un profil tanar si proaspat, vizibil de la prima sedinta. Aplicator 25 ace Microneedeling & RF potentat prin suctiune simultana (vacuum)
Aplicator 49 ace Microneedeling & RF pentru efecte rapide de lifting tegumentar facial si corporal

1. Tehnologie Avansata de Penetrare: UnnaValley utilizeaza tehnologia sa inovatoare pentru a livra energia radiofrecventei fractionate la adancimi diferite ( 4mm), depasind limitele tehnologiilor traditionale de microneedling (cu o penetrare maxima de 2-2,5 mm).
2. Rezultate Vizibile si Durabile:
Prin formarea repetata a canaliculelor verticale in straturile pielii, UnnaValley declanseaza procesul de neocolagenizare, generand noi fibroblaste si promovand sinteza fibrelor de colagen, elastina si acid hialuronic, crescand densitatea si oferind un efect de lifting vizibil si durabil.
3. Lifting Tegumentar si Reducerea Barbiei Duble:
Prin penetrarea in straturile profunde ale pielii, UnnaValley contribuie la reducerea si remodelarea tesuturilor grase, avand ca rezultat reconturarea fetei si subtierea barbiei duble.
4. Tehnologie Sigura: UnnaValley utilizeaza tehnologia radiofrecventei fractionate intr-un mod sigur si eficient, oferind confort si minimalizand riscul de efecte secundare sau complicatii. Procedurile neinvazive si rezultatele rapide fac din UnnaValley o optiune atragatoare pentru clientii care cauta solutii eficiente si sigure in domeniul esteticii.

Cele doua aplicatoare invazive, Aplicator 25 Ace si Aplicator 49 Ace, si aplicatorul noninvaziv Aplicator 49 Ace, functioneaza ca si conductori ai radiofrecventei. Prin penetrari repetate formeaza canalicule verticale declansand procesul de neocolagenizare.

In functie de adancimea aleasa pentru penetrarea acelor, caldura poate ajunge la nivelul celulelor grase, redimensionandu-le si avand un efect de reducere/slabire a barbiei duble.

Se creaza noi fibroblaste cu o sinteza de peste 100% a fibrelor de colagen, elastina si acid hialuronic. Noile fibre tisulare se vor depune crescand densitatea pielii si ingrosand-o usor. In plus, se adauga caldura indusa de radiofrecventa, amplificand efectul de lifting.

UnnaValley poate fi folosit pentru diferite tipuri de piele, livrand energia radiofrecventei pana la adancimi diferite(4 mm), depasind in acest fel tehnologiile de microneedling estetice (cu o penetrare maxima de 2-2,5 mm).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura