Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat remodelare corporala Vonbrisse

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
VONBRISSE, echipament performant de remodelare corporala si estetica faciala, ce combina 2 tratamente excelente dezvoltate exclusiv de Body Health, Crioradiofrecventa si HImFU, cu rezultate spectaculoase chiar de la prima sedinta, atat la nivel corporal, cat si facial.

CrioRadiofrecventa

Inovatia VONBRISSE care aduce radiofrecventa la un alt nivel, combinand-o pe acelasi capat de tratamen
t cu crioCrioterapia ajuta la liftarea tegumentului, iar combinatia cu terapia de radiofrecventa se personalizeaza in functie de mai multe criterii
VONBRISSE ofera mai multe tipuri de radiofrecventa: monopolara (body), bipolara si trioplara (Eyes), multipolara (body/face)
Posibilitatile multiple de alegere a tipului de radiofrecventa, a frecventelor de lucru (Low, Medium, High, Mix), a temperaturilor crioterapiei, fac din aceasta terapie solutia ideala pentru rezolvarea problemelor de estetica faciala si corporala.
CrioRadiofrecventa este efectuata cu un manipul prevazut cu 7 poli din otel inoxidabil:
CrioRadiofrecventa multipolara - incalzeste simultan straturile superficiale cat si cele profunde cu o cantitate mare de unde de frecventa radio. Astfel este stimulata sinteza fibrelor de colagen si elastina producandu-se un excelent lifting al pielii.
CrioRadiofrecventa monopolara - trimite un val de energie catre polul receptor aflat sub zona tratata.
Tehnica aceasta incalzeste selectiv tesutul subcutanat de 4 ori mai puternic decat la alte tipuri de radiofrecventa.
CrioRadiofrecventa faciala

Acest aplicator orbicular este de tehnologie tripolara, are 4 poli care livreaza 250 de wati total generand campuri incrucisate care permit cresterea temperaturii la nivel dermic.
Acest aplicator are, de asemenea, optiunea de a utiliza RF bipolara.
Radiofrecventa bipolara foloseste 2 poli de emisie actionand puternic la nivelul tegumentului spre deosebire de cea monopolara care traverseaza intreg tesutul.Se recomanda in terapiile localizate pentru restructurarea pielii si redefinirea conturului fetei.
Radiofrecventa tripolara vine in completarea celei bipolare cu energie focusata in 3 poli stimuland sinteza de noi fibre de colagen si elastina tratand ridurile si liftand conturul facial.
HIFU multifocal HImFU - High Intensity MultiFocused Ultrasound

HImFU - Cea mai sigura si eficienta tehnologie de liposuctie non-chirurgicala cu slabire in cm de la prima sedinta.
HImFU este tehnologia ce are acelasi obiectiv ca si liposuctia chirurgicala, distrugerea definitiva a unui numar important de adipocite, dar fiind non-invaziva si nedureroasa.
Actioneaza cu valuri de unde cavitationale de inalta frecventa producand microbule ce cresc presiunea in interiorul celulei grase. Dilatarile si comprimarile repetate si rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediata a acestora si o reducere instanta a centimetrilor.
Spre deosebire de celalalte echipamente de cavitatie cu frecventa joasa (25 - 80kHz), terapia HImFU cu frecventa inalta (2.7MHZ) asigura rezultate remarcabile de pana la 4 cm in doar o sesiune, dar cu adancime de penetrare controlata de pana la maxim 2,5 cm.

BEFORE/AFTER VONBRISSE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura