Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat dezinfectie si sterilizare Uvozone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Tehnologie Premium pentru dezinfectie si sterilizare la cel mai inalt nivel
Dati startul unei noi ere a sigurantei cu cea mai avansata revolutie in materie de sterilizare profesionala: Sistemul UVOZONE
Fiti cu un pas inaintea tuturor si oferiti un cadru ambiental superior clientilor si angajatilor dumneavoastra, folosind UVOZONE pentru a distruge 99,9% din virusurile si bacteriile de pe o suprafata de pana la 600mp, in doar 8 minute.
Sistemul UVOZONE reprezinta o sinergie de tehnologii patentate pentru o sterilizare multidimensionala si optimizata:
sterilizare folosind cea mai avansata tehnologie de raze UV-C;
sterilizare pe baza de ozon (optional).
UVOZONE reprezinta cel mai inalt nivel tehnologic al momentului, iar inovatiile pe care le incorporeaza fac din acest echipament exclusivist optiunea cea mai elevata in materie de dezinfectie si sterilizare.
PUTEREA DE 1500 W FACE DIN UVOZONE UN ECHIPAMENT CU PERFORMAN?A MAXIMA
UVOZONE contine 15 tuburi cu lungime de unda de 253,7 nm ce pot genera o putere de pana la 99/100W in comparatie cu tuburile conventionale (standard) ce genereaza 30W.
Astfel, cele 15 tuburi ale Uvozone dezvolta o putere totala de 1500 W, comparativ cu restul echipamentor care pot ajungela maxim 150W.
TEHNOLOGIE AVANSATA CU CONEXIUNE MICROWAVE: durata de viata a tubului de la 3.000 la 30.000 ore.
Noutatea absoluta in materie de sterilizare consta in utilizarea tehnologiei microwave, adica tuburi UV care sunt actionate direct, fara existenta electrodului central, care in timp oxideaza.

ARIE EXTINSA DE PROTEC?IE
Cele 3 tuburi optionale de OZON cu frecventa de 185nm dezvolta o putere ce extinde aria de distribuire a dezinfectarii pentru suprafete mult mai mari de pana la 600 metri patrati, extinzand efectele de dezinfectare ale UV-C.
Ozonul este o componenta intalnita in natura (tri-Oxigenul), deci mult mai sigur decat alte substante de dezinfectare ce contin chimicale; in plus, el poate ajunge in toate acele locuri unde nu pot patrunde razele UV-C.
CRONOMETRU AUTOMAT CU FUNC?IE DE AUTO-OPRIRE
Functia interna de setare a timpului va opri automat aparatul de indata ce timpul optim de dezinfectie s-a scurs. Asta inseamna ca puteti seta pur si simplu echipamentul, el va porni automat in cateva secunde si isi va face treaba in timp ce persoana care se ocupa de curatenie poate sa faca alte lucruri.
EFICIEN?A DOVEDITA | GARANTATA
Asa cum stiti, se acorda mai multa atentie igienei si dezinfectiei in ultima vreme.
In industria sanatatii si alimentara, unde nu este permisa dezinfectia utilizand substante chimice daunatoare, acestia utilizeaza lucruri care sunt prezente in natura: lumina si oxigenul; in mod particular raze UV- C (soarele e cea mai importanta sursa) si tri-oxigen (adica ozon).
Aceste doua solutii naturale se regasesc in UVOZONE si fac ca spatiul dumneavoastra sa fie 99,9% sterilizat si fara bacterii, virusuri, fungus, ba chiar elimina mirosurile neplacute si asta prin indepartarea multor altor toxine care circula in aer, inclusive formaldehida. In timp ce substantele chimice care sunt folosite la dezinfectie raman in continuare pe suprafete, putand afecta oamenii sau animalele de companie, sterilizarea cu UV-C si ozon, odata ce s-a inchis echipamentul, nu mai poate fi in nici un fel nociva pentru nimeni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura