Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat bronzare Tron UV + Collagen LED Lite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Cui nu ii place pielea bronzata, tenul brazilian, care ascunde imperfectiunile si emana senzualitate? Asteptam de multa vreme aparatura de bronzare care nu doar sa aiba un impact minim la nivelul tesutului ci dimpotriva, sa faca pielea stralucitoare, cu aspect hidratat si sanatos si, bineinteles, perfect bronzata! 24 tuburi UV 230 W (balast 160 W) + 240 LED-uri 633 nm /W Putere totala: 4800 W TRON UV+COLAGEN LED LITE reprezinta noua generatie de dispozitive HIBRID. Datorita tehnologiei sale duale, poate stimula productia de vitamina D in modul de bronzare, iar colagenul creste accelerand FibroBlasts in modul Fotobiomodulation PDT cu lumina rosie la 633 nm. Luminile rosii cu LED-uri sunt FULL BODY, pentru a oferi o experienta premium reala.
TRON UV+COLLAGEN LED LITE este solarul care va poate oferi un bronz perfect si o piele mai tanara, datorita tehnologiei sale speciale de fotointinerire care utilizeaza lumina la 633 nm cu LED-uri de mare putere, cea mai eficienta si puternica tehnologie de iluminare.
Bucurati-va de un bronz proaspat cu tehnologia Breezer, care va permite sa pulverizati apa cu micropicaturi care se evapora imediat, dand un aer fresh si hidratand pielea in timpul sesiunii de bronzare. Vaporizatorul sau avansat, pulverizeaza micropicaturi de apa, care se evapora la contactul cu pielea. Acest lucru va va permite sa aveti o sesiune cu adevarat proaspata, dar nu umeda.
TRON UV+COLLAGEN LITE aduce dispozitivul hibrid la urmatorul nivel, pentru cel mai complet pat pentru salon creat vreodata
3 MODURI: Bronzare, Colagen Lumina Rosie, COMBO UV + Colagen
CARACTERISTICI :
Durata sedinta : 18 minute ( sistem de siguranta de ultima generatie)
24 tuburi UV 230 W (balast 160 W) + 240 LED-uri 633 nm /W
Putere totala: 4800 W
Tensiune: 220V sau 380V
Putere : monofazic sau trifazic
OPTIUNI EXTRA
Sintetizator vorbire
Breezer cu acid hialuronic
Inchidere si deschidere inteligenta a capacului
Optiune Audio pentru smartphone prin bluetooth
Incarcator wireless pentru smartphone
Display extern cu touch
Asistent vocal (necesita conexiune wireless)
Aer conditionat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura