Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie bronzare organica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
9dd7687c3a6f
Out Of stock
Descriere
Bronzarea organica reprezinta un procedeu profesional de bronzare fara UV, prin care se aplica, prin pulverizare cu aparatul de bronzare cu turbina HVLP, o solutie organica, ce va colora instant pielea intr-o nuanta naturala. Bronzare Organica - metoda 100% sigura!

Singura solutie de bronzare cu DHA din Romania care nu lasa pete! Tehnica de bronzare organica/ bronzare cu DHA e simpla: in doar 5 minute, aproximativ 75 ml de solutie de bronzare cu DHA se pulverizeaza dupa o metoda speciala pe corp, nefiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la o culoare evidenta. Este suficient sa apelezi la bronzarea organica / bronzare cu DHA o singura data si vei obtine aspectul a doua saptamani de plaja pe o insula exotica. Bronzul dureaza 7-9 zile si are un aspect radiant si luminos. Rezultatul: o culoare uniforma, in nuanta exotica, intensa, radianta. Bronzare organica sau bronzare cu DHA Solutie de bronzare cu DHA- are la baza cel mai eficient ingredient in bronzarea artificiala. DHA este practic un ketozahar care interactioneaza cu celulele de suprafata epidermei. Interactiunea dintre aceasta solutie de bronzare cu DHA si aminoacizii de la suprafata pielii genereaza colorarea primului strat de celule, obtinandu-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului. Culoarea este perfect uniforma pe intreg corpul.

Ba mai mult, culoarea bronzului este naturala, ca si un bronz la soare, evitand in schimb uscarea si dezhidratarea pielii.

Classic Tan contine o formula aparte de bronzare care patrunde imediat in piele, nu ramane la baza ei. Clientul nu va avea niciodata senzatia de gras sau lipicios - atat de des intalnita in cazul folosirii altor tipuri de solutie de bronzare cu DHA.  Senzatia de uscare este placuta, fara a usca pielea, gratie factorilor de hidratare.

Bronzare organica, fara UV, rapid si sanatos

Concentratia de DHA din Classic Tan( solutie de bronzare organica cu DHA)a fost stabilita cu precizie, minutios, in laborator, pentru a stabili exact procentajul necesar pentru a colora pielea fara a dauna in vreun fel epidermei, fara a usca sau lasa pete. Aceasta solutie de bronzare cu DHA contine si ulei de ricin cu doua roluri in procesul de bronzare organica: stabilizator pentru DHA si hidratant pentru piele. In plus, ofera o stralucire de invidiat pielii.

Caracteristici:  pH echilibrat ce asigura uniformizarea culorii

miros floral, placut

absorbtie rapida in piele, fara senzatie de lipicios

contine extracte de Aloe Vera, Ceai Alb si Ceai Verde pentru a preveni imbatranirea

hidrateaza si confera stralucire pielii

dureaza in medie 7-9 zile

Conditii pentru un bronz uniform:  Pielea sa fie perfect curata. Folosit exfoliant pentru uniformizarea texturii pielii.

Recomandati clientului sa nu foloseasca machiaj, crema de corp sau deodorant inainte de sedinta de  bronzare.

Solutia de bronzare cu DHA este o solutie de bronzare organica ce necesita timp de maturizare. Bronzrea profunda a pielii se observa dupa aproximativ 8 ore de la sedinta. Recomandati clientului sa nu faca dus / baie inainte de aceste 8 ore pentru a asigura mentinerea bronzului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura