Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Banda de epilat Bio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Cod produs
faaea0656fd2
Out Of stock
Descriere
Datorita numarului tot mai mare de persoane cu dermatita de contact, alergice la poliester, Rowe aduce in Romania banda de epilat BIO, cu componenta dubla de bumbac!
Tot mai multe persoane considerau ca sunt alergice la ceara de epilat care insa, este tot mai naturala, fiind sanse foarte reduse de a produce alergii.
Ceea ce ar putea produce insa alergie este banda de epilat, cu o componenta foarte mare de poliester care applicata iar si iar pe o piele sensibilizata poate creea reactii neplacute.
Tocmai de aceea ROWE isi propune sa elimine aceste probleme cu nouasi revolutionara banda de epilat BIO!

Banda de epilat BIO are si alte avantaje extraordinare:
este mult mai economica, ducand la o reducere a consumului cu pana la 50 % (din cauza faptului ca este foarte absorbanta, se incarca mult mai greu)
este mult mai delicat cu pielea, facand epilatul o experienta mai putin dureroasa
reduce cazurile de alergii

ATENTIE: banda de epilat BIO se taie la lungimea de maxim 10 cm!

Parerile clientilor:
Madalina Radu - General Manager Salon Sun
"Sunt foarte multumita de banda de epilat, mai ales ca se incarca foarte bine. Cu nici 30 cm de banda am epilat doua picioare."
ROWE este producator de produse de unica folosinta pentru saloane (cearceaf de unica folosinta, bikini de unica folosinta, halate de unica folosinta, bentita cosmetica de unica folosinta, papuci pedichiura, papuci de unica folosinta, banda de epilat BIO , cearceaf din plastic pentru impachetari), oferind astfel cele mai mici preturi de pe piata din Romania ! Contacteaza unul din agentii nostri pentru a introduce vechea ta factura in programul care iti va calcula care va fi economia ta daca vei achizitiona produse de unica folosinta de la ROWE !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura